Ziektekosten verzekering

Ziektekosten verzekering

Iedereen die in Nederland woont of werkt, is wettelijk verplicht een basisverzekering te hebben. Deze basisverzekering dekt de standaardzorg van bijvoorbeeld huisarts, ziekenhuis of apotheek. Daarnaast kan iedereen zich (vrijwillig) aanvullend verzekeren voor kosten die het basispakket niet vergoedt. Denk hierbij aan onder andere fysiotherapie, geneesmiddelen die niet vanuit de basisverzekering vergoed worden, buitenlanddekking, brillen en lenzen, tandarts, orthodontie, etc.

Het is verstandig om jaarlijks na te gaan of de dekking van de ziektekosten nog wel voldoet aan uw persoonlijke situatie. Gezien u ouder wordt zullen de zorgbehoeften ook anders zijn, of doordat uw gezinssamenstelling veranderd, u krijgt kinderen of bent juist weer met z’n tweeën of alleen. Een ziektekostenverzekering die u bijvoorbeeld 10 jaar geleden passend leek, kan nu wellicht niet helemaal meer voldoen aan uw zorgbehoeften.

Bij de invoering van het zorgstelsel in 2006 hebben wij, Assurantiekantoor van Rossum & ZN, besloten de handen ineen te slaan om met Avero Achmea te onderhandelen over collectieve kortingen. Hierdoor hadden de zorgverzekeringen van Avero Achmea een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wat gaat er veranderen? Achmea gaat flink ingrijpen. De samenwerking met Nedasco is per 1 januari 2018 beëindigd. Dit betekent dat Achmea vanaf die datum zelf weer de administratie gaat voeren over de zorgverzekeringen. De dekking van de Avéro Achmea zorgverzekeringen zal worden verlaagd en alle kortingen zullen komen te vervallen. De merknaam Avéro Achmea zal uiteindelijk verdwijnen. Meer info (PDF)

Voor persoonlijk advies kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Vrijblijvende offerte ziektekosten verzekering

Stap 1: Uw gegevens (1/2)