Hypotheken

Hypotheek

Met een hypothecaire lening kunt u de aankoop (of verbouwing) van uw woning financieren. Er zijn vele soorten van hypothecaire leningen (kortweg hypotheken), de verschillen zitten in de manier waarop u het geleende bedrag terugbetaalt, als u dat al doet. Verder is een belangrijk aspect bij een hypotheek die u gebruikt voor de aankoop, verbouwing of het onderhoud van uw woning, dat u de rente over het leenbedrag mogelijk af kunt trekken van uw belastbaar inkomen.

Bij uw keuze voor een hypotheek speelt een groot aantal zaken mee: uw huidige financiële situatie, wat uw verwachtingen zijn voor de komende jaren, de rente, fiscale aspecten, de waarde van uw woning, enzovoort. Dat maakt een goed advies  dan ook vrijwel onmisbaar.

Wij zijn door de stichting SEH, erkend als hypotheekadviseur. Door kennis en praktijk ervaring te combineren met een zeer ruim aanbod van geldverstrekkers kan voor iedereen een concurrerend en geschikte aanbieding samengesteld worden. Wij bedienen onze klanten al meer dan 40 jaar van een passend advies.
Neem contact op voor het maken van een eerste kennismakingsafspraak en het opstarten van het offerte traject.

Voor persoonlijk advies kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Meer informatie over hypotheken