Autoverzekering

Autoverzekering

Als u een auto heeft, is een autoverzekering in Nederland verplicht. Een verzekering voor uw auto kunt u heel eenvoudig afsluiten. Via internet, bij uw autodealer of zelfs een warenhuis. Verzekerd is verzekerd, denkt u misschien, maar als u schade claimt merkt u veelal pas of u daadwerkelijk goed verzekerd bent.
Autoverzekeringen verschillen in meer dan in premie alleen. De dekking kan anders zijn, er kunnen aanvullende voorwaarden zijn of bijkomende kosten. De grootste verschillen zitten ‘m meestal in de schadeafhandeling. Als er iets gebeurt, wilt u persoonlijk te woord gestaan worden door iemand die weet wie u bent en welke acties ondernomen moeten worden. Persoonlijke en zeer adequate dienstverlening, maar ook de scherpste premie, dat vindt u bij ons, uw assurantieadviseur.

U kunt hier ook direct uw autoverzekering berekenen en afsluiten.

Klik hier voor het berekenen van bestelauto’s.

Wist u dat!

  • Uw tweede auto kunt u in de meeste gevallen tegen dezelfde gunstige voorwaarden als uw eerste auto bij ons verzekeren.
  • Voor nieuwe of jonge auto’s is een allrisks-verzekering (volledig casco) vaak het meest geschikt. Maar na verloop van tijd kan het verstandig om deze verzekering om te zetten naar WA cascoverzekering. Dat scheelt aanzienlijk in de premie.

Voor persoonlijk advies kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Vrijblijvende offerte autoverzekering