Bromfietsverzekering

Bromfietsverzekering

Ook voor uw bromfietsverzekering kunt u bij ons terecht. U kunt kiezen uit drie dekkingsvormen en aanvullende dekkingen welke hieronder nader worden toegelicht.

Wettelijke aansprakelijkheid

Met deze dekking bent u verzekerd voor schade tot een bedrag van € 1.000.000 die u aan anderen toebrengt met uw bromfiets. Hiermee voldoet u aan de wettelijke verplichtingen, de premie is afhankelijk van uw leeftijd, uw postcode en no-claim.

Diefstal

Deze dekking biedt, zoals de naam doet al vermoeden, dekking tegen diefstal, en poging daartoe, van uw bromfiets. Uw bromfiets dient te allen tijde te zijn afgesloten met een ART klasse 3 slot. Welke sloten hieraan voldoen kunt u zien op www.stichtingart.nl.

Aanrijding

Deze verzekering biedt dekking voor aanrijdingschade, ook door eigen schuld, beschadiging en vandalisme. Helaas gebeurd dit sneller dan u denkt.

Ongevallen Opzittenden Verzekering

Met deze dekking zijn uw kleding en helm meeverzekerd bij schade na een ongeval. Mocht er onverhoopt sprake zijn van blijvende invaliditeit dat ben u verzekerd van een eenmalige uitkering tot maximaal € 30.000.

Rechtsbijstand

Als u deze dekking extra meeverzekerd heeft u recht op juridische hulp bij het verhalen van schade aan of met uw bromfiets op derden. Wij attenderen u graag ook op de algemene (verkeers)rechtsbijstand uit ons pakket, zie onder rechtsbijstand.

Belangrijk; De premie van de bromfietsverzekering is onder andere gebaseerd op de leeftijd van de bestuurder. Indien bij een schade blijkt dat deze door een jongere bestuurder is veroorzaakt, is er geen dekking voor beschadiging en zal er een eigen risico worden ingebouwd op de WA schade. Dit bedrag kan eventueel worden verhoogd met gemaakte kosten en rente. Laat dit dus niet toe!

Voor persoonlijk advies kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Vrijblijvende offerte scooterverzekering