Over ons

Over van Rossum & ZN

Assurantiekantoor van Rossum & Zn. is al meer dan 50 jaar gevestigd in Amsterdam en met zijn team van 10 medewerkers een middelgrote organisatie. Groot genoeg om een vuist te kunnen maken naar de verzekeringsmaatschappijen, klein genoeg om het persoonlijke contact met onze klanten te kunnen blijven onderhouden. Assurantiekantoor van Rossum & ZN is een echt familiebedrijf met inmiddels drie generaties.

Al doet de naam anders vermoeden, bij Assurantiekantoor van Rossum & Zn. kunt u voor meer zaken terecht dan alleen maar verzekeringen, ook diensten die direct aan verzekeringen grenzen zoals bijvoorbeeld hypotheken en financiële dienstverlening worden door ons verzorgd. Juist door onze kennis, de diverse specialismen en verwantschap van deze verschillende diensten is Assurantiekantoor van Rossum & Zn. in staat een optimaal, op uw situatie afgestemd, advies te geven.

Persoonlijke betrokkenheid

Dat is het belangrijkste kenmerk voor de manier van werken bij van Rossum & Zn. We werken met een tiental zeer gemotiveerde mensen en we kennen onze klanten en hun wensen.

Op deze site vindt u veel informatie over de diensten die wij u kunnen aanbieden. Gezien onze manier van werken gaan we het liefst persoonlijk met u in gesprek, dat kan bij ons op kantoor, maar we komen met evenveel plezier bij u langs. Daarnaast kunt u ook via deze site zelf berekeningen maken en verzekeringen afsluiten.

Bekijk onze website om te bepalen wat wij voor u kunnen doen.
En…. kunt u iets niet vinden? Of komt u er even niet uit? Bel ons dan. Voor toelichting, of een afspraak. Want, internet of niet, financiële dienstverlening blijft mensenwerk. Ons werk dus.